Yan
bloggar om hälsa

Besök på skönhetssalong

juli 3, 2015 16:29 by Yan

Igår besökte jag en skönhetssalong här i stan. Jag hade bokat tid hos en hudterapeut för att försöka få bukt med min hy. Han kom med jättemånga bra tips på vilka produkter jag ska använda och inte och var väldigt inspirerande. Ska verkligen försöka ta till vara på allt han sa och en gång för alla bli av med min acne. Är inte så jättekul att se ut som en tonåring i ansiktet längre. Självklart lyckades hudterapeuten också övertala mig till att boka in en ansiktsbehandling lite längre fram. Men jag behöver all hudvård jag kan få.

Efter besöket mötte jag upp Pontus och gick och käkade rawfood på en restaurang. Blev en smoothie och en fruitbar, så gott!


Just nu värderat 2.7 av 10 människor

  • Currently 2,7/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 19:15