Yan
bloggar om hälsa

Mode i skateparken

november 21, 2008 10:31 by Yan

Denna sommaren har mycket tid spenderats i skateparken, som trogen följare till min pojkvän så har även jag börjat undersöka fenomenet skateboard lite närmare. Det har faktiskt varit över förväntan, både roligt och lärorikt.

Man vill ju gärna vara snygg bland alla inbitna skatare, speciellt som tjej.

Jag har redan börjat planera min lite mer seriösare skating stil, nu till vintern så blir det att tillbringa tiden i skateparken som finns här. Jag fick tipset att undersöka Boardstore lite närmare och det är med positiv reaktion som jag skriver det här inlägget. De hade verkligen supersnygga kläder som även passar oss som är lite mer petiga.

Planerade inköp:

Ett bälte från Quiksilver, en väska från Element kombinerat med en tröja från DC shoes, ett par byxor från Nikita och även en tröja  till pojkvännen från Independent samt en keps från New era till honom också.

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 19:13